Adatvédelem és Adatkezelés

1. A talalo-talalo.hu - Apróhirdetés weboldal (továbbiakban: Találó) hirdetések elektronikus közzétételét, megjelenítését, valamint az azokkal kapcsolatos interakciós szolgáltatásokat (továbbiakban: szolgáltatások) teszi lehetővé magánszemélyek, jogi személyiségek, valamint jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok részére.

 

2. A Találó a szolgáltatás használatához az elektronikus levelező cím (továbbiakban: email cím) megadásán kívül semmilyen személyes adatot nem kér, valamint nem tárol, kivéve ha a felhasználó azt saját felelősségére:

  • közzéteszi a hirdetés címében és/vagy
  • közzéteszi a hirdetés szövegében és/vagy
  • olyan elektronikus képet közöl a hirdetéshez kapcsolódóan, melyből egyértelműen következtetni lehet a hirdető személyére és/vagy
  • a hirdetést a közösségi megosztás lehetőségén keresztül a saját, vagy ismerőseinek közösségi profilját felhasználva közzéteszi a Találó weboldalon kívül és/vagy
  • a hirdetéshez kapcsolódóan olyan kommunikációt folytat a weboldalon kívül, melyből egyértelműen következtetni lehet a hirdető személyére.

 

3. A Találó a hirdetéseknél megadott email címet semmilyen formában nem hozza nyilvánosságra harmadik fél részére.

 

4. A Találó weboldalon üzemelő üzenetküldési lehetőség igénybevételénél mind a hirdető, mind a hirdetés iránt érdeklődő irányába az üzeneteket a talalo-talalo.hu saját, az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címről küldi ezzel biztosítva a megadott email cím védelmét.